Fulde Navn: Kasper Kolstrup Møller

Født: 6. December 1988

Jeg bor sammen med Charlotte, og har to børn på henholdsvis 5 og 4 år (Albert og Signe)

Jeg har boet i Syddjurs Kommune, nærmere bestemt Kolind hele mig liv (På nær 3 måneder, hvor jeg ihærdigt og med succes, fik overbeviste min kone om at Syddjurs var det eneste rigtige sted at bo.) 

CV

Erhvervserfaring:

2018-Nu: Sales Manager hos TV 2 Danmark

2017-2018: Key Account Manager hos Jyllands Posten

2016-2017: Account Manager hos Jyllands Posten

2014-2016: KAM Trainee hos Jyllands Posten

2008-2014: Salgsassistent Sportigan Kolind, Sportigan Hornslet og Sport 1 Rønde

2002-Nu: Dommer hos Dansk Håndbold Forbund

Uddannelse: 

2019-2022: Jeg er pt. igang med en Akademiuddannelse i International Salg og Markedsføring

2005-2008: HHX på Randers Elitesports College

1995-2005: 0-10 kl. på Kolind Centralskole

Foreningsliv

Jeg har siden jeg var 4 år gammel, været en del af en eller anden form for foreningsliv. Jeg har deltaget aktivt som spiller og træner i en lang række idrætsgrene så som Fodbold, håndbold, badminton, tennis, basketball mfl. Håndbolden har dog altid haft min og familiens store passion, hvoraf min mor eksempelvis har været formand i KPI Håndbold i +20 år, og at vi derfor har tilbragt et utal af timer i diverse haller rundt omkring i kommunen. 

Jeg har derfor indgående kendskab til hvordan et foreningsliv fungere, og hvilke udfordringer de evt. måtte sidde med. Det føler jeg er en stærkt driver, som gør at jeg med det samme kan være med til at løse en disse udfordringer, og sikre at vi har sundt og stærkt foreningsliv i hele kommunen.

Uddannelse og Arbejde

Efter endt 10 Klasse på Kolind Centralskole, fortsatte jeg med en 3-årig HHX (Højere Handelseksamen) på Randers Elitesports College. En perfekt måde at kombinere uddannelse med den fritidsinteresse man i forvejen brugte så men tid på. Efter jeg fik studenterhuen sat på hovedet, tog jeg en salgsassistent uddannelse i Sportigan Kolind. I løbet af min tid i Sportigan Kolind, var jeg ligeledes at finde butikkens to andre afdelinger i Hornslet og Rønde (Sport 1). Jeg var hos Sportigan i 6½ år, og elskede det! Det gav mig ligeledes et indblik i hvad det vil sige at drive virksomhed i kommunen, og hvordan man bedst muligt skaber tiltag som gør forretningen attraktiv, så kunderne vælger dig til, og ikke fra til fordel for webshop, og butikker andre dele af landet.

Efter min tid i Sportigan og med et 12-tal i baggagen, blev jeg ansat som Salgs Trainee hos Morgenavisen Jyllands Posten. Jeg havde 4 rigtig gode år på Jyllands Posten, hvor jeg løbende steg i graderne, og fik tilmed den bedste karakter der på det tidspunkt var givet til en salgstrainee igennem tiden. Jyllands Posten klædte mig i den grad på til at ”indtage” den kommercielle verden. Deres uddannelse anses for en af de mest velrenommerede i branchen, og den har i sandhed været med til at danne grobund for de kompetencer jeg rent arbejdsmæssigt at tilegnet mig.

I dag er jeg ansat hos TV 2 Danmark, hvor jeg har stillingsbetegnelsen Sales Manager i deres reklamesalgsafdeling. Jeg sidder og sælger reklamer til lokale som nationale virksomheder, der ønsker deres budskab ud til danskerne gennem TV Reklamer. Jeg er utrolig stolt over at repræsentere en så stor og fantastisk arbejdsplads som TV 2 i sandhed er. Kompetenceniveauet er rigtig højt hos mine kollegaer, og det bevirker at man hele tiden udvikler sig og dermed bliver bedre.

Jeg tager sideløbende med mit job hos TV 2, en Akademiuddannelse i Salg og Markedsføring hos SmartLearning, som er en sammenslutning af de største Erhvervsakademier i Danmark

Fritid

Min fritid går med en lang række aktiviteter. 

Jeg elsker eksempelvis at være sammen med min familie, og besøge spændende steder som mine børn finder spændende. 

Derudover er jeg aktiv håndboldspiller i Nørre Djurs HK, hvor jeg til dagligt at målmand på deres hold i 2 Division. VI har som hold et målsætning om at rykke i 1 Division, som er den næst højeste række i landet, og vi føler selv at vi er godt på vej til at nå netop det mål. Dette kræver dog 3 træninger om uge, samt løbe- og styrketræning ved siden af. Der har jeg heldigvis en kone som er rigtig god til at bede mig om at rejse mig og komme afsted, hvis det engang imellem er lidt svært at komme op af sofaen.

Tidligere har jeg spillet med i den lokale revy (Kolind Revyen) som jeg startede med da jeg var 14 år, og som jeg fortsatte med i 15 år. Da jeg grundet arbejde, familie mm. Ikke kunne afse den nødvendige tid til det længere, blev jeg desværre nød til at stoppe med dette. Det værste man i min optik kan gøre er ting halvt, og det ville ikke være noget som jeg kunne give mig 100% hen til, da tiden simpelthen ikke tillod det længere.

Da jeg var 13 år startede jeg som håndbolddommer, da min far som tidligere var aktiv ønskede at starte op igen. Dette blev startskuddet til vel nok de største sportslige oplevelser i mit liv hidtil.

Jeg var så heldig/dygtig kan blive indlemmet i Dansk Håndbold Forbunds talentbane, og fortsatte hele vejen til Herre- og Dameligaen, som er den øverste række i landet. Derudover blev vi også optaget i Europæisk Håndboldforbunds pendant til talentbanen, som gav mig nogle fantastiske oplevelser udenlands med min dommergerning.

Da der kom familie, og et mere krævende arbejde ind i billedet, var det desværre ikke til at forene, så derfor er jeg ikke længere aktiv på højeste plan, men de ”kampe” der evt. måtte komme i byrådet, dem er jeg klar til at styre med hård hånd

5 ting du ikke vidste om mig

Jeg ELSKER at lave mad!

Jeg synes selv jeg er virkelig god til at diskutere
(Det synes min kone dog ikke altid)

Jeg har en svag side for Countrymusik, som jeg udelukkende hører når jeg er alene i min bil

Jeg er er tidligere håndbolddommer i Herre- og Dameligaen i håndbold

Jeg mener selv at jeg ville kunne blive en fantastisk guitarist, men da det kniber med at lære F-akkorden, så sætter det desværre sine naturlige begrænsninger